A trónörökös Vilmos herceg feleségét, Katalin hercegnét barátságos és közvetlen személyisége miatt egy pillanat alatt a szívébe zárta a világ. Emberi és jólelkű oldalát férje édesanyjához, Diana hercegnéhez hasonlóan már többször is megmutatta, melyeket kamerák ezrei örökítettek meg. 😍

Következzenek most Katalin hercengé legviccesebb, legemberibb pillanatai ritka képekben, melyekkel még garantáltan nem találkoztál!

Nem titkolja az érzelmeit

Katalin hercegné rendkívül közvetlen és nyitott személyiséggel rendelkezik: állítólag gyermekeit is próbálja e szellemben, a királyi udvari kódex szigorúságától óvva nevelni őket. 2019-ben például az egyik jótékonysági pólómérkőzés melletti parkban, a kocsi mellett, a földön ülve bolondozott a gyerkeivel, a tündéri pillanatokat pedig egy lesifotós is megörökítette.

Fotó: Getty Images/Samir Hussein
Fotó: Getty Images/Samir Hussein 

Katalin hercegné azonban magát sem fogja vissza, ha grimaszolgatásról van szó: az érzelmeit nem titkolva simán látni lehet az arcán, ha valami nem tetszik neki; nyilvános érzelem kifejtései pedig rendre bejárják az internetet. Legutóbbi grimaszoglatása egy teniszmérkőzésen volt, ahol a kedvence éppen vesztésre állt.

Fotó: Getty Images/Karwai Tang
Fotó: Getty Images/Karwai Tang 

Imád vásárolgatni

Katalin hercegné mindig is imádott shoppingolni! Bár mostanában nem lehet vele csak úgy találkozni a boltokban, a Vilmos herceggel való eljegyzése előtt még simán bement egy-egy fast fashion üzletbe édesanyjával, akivel a karácsonyi nagybevásárlást is együtt szokták intézni.👗✨

Fotó: Getty Images/Antony Jones/Brendan Bierne
Fotó: Getty Images/Antony Jones/Brendan Bierne

Még mielőbb bekerült volna  a királyi család tagjai közé, Katalin hercegnét gyakran lehetett látni a piacokon is: állítólag kifejezetten élvezte a bolhapiacokon lévő kincskeresést, erre azonban sajnos nincsen lehetősége azóta, hogy Vilmos herceg feleségül vette őt.

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein
Fotó: Getty Images/Anwar Hussein 

Minden mókában benne van 

Katalin hercegné igazi laza csaj: hiába ő a trónörökös felesége, ha arról van szó, simán leül törökülésben bolondozni a gyerekek mellé. Persze, az elegáns öltözékét sosem felejti el, de az utóbbi időben már a megjelenése és a  ruhatára is egyre merészebb, valamint szexisebb.

Fotó: Getty Images/WPA Pool
Fotó: Getty Images/WPA Pool 

Katalin hercegné imádja a muzsikát: állítólag a gyerekeit is az egyik kedvenc zenéjével, Shakira Waka Waka dalával ébreszti reggelente, szuper ritmusérzékét pedig idén márciusban is bemutatta a Vilmos herceggel való karibi körútján, mikor együtt látogattak Jamaikába!

Fotó: Getty Images/Chris Jackson
Fotó: Getty Images/Chris Jackson 

Nagyon szerethető és emberi a viselkedése

2016-ban Katalin hercegné egy hivatalos látogatás alkalmával simán kipróbálta Bhutánban az íjászkodást, amit állítólag annyira élvezett, hogy még egyszer vállalta a lövést! Kevés olyan hercegné van, aki minden mókában benne van, de nagyon úgy fest, hogy Katalin hercegné pont ilyen! 

Fotó: Getty Images/Zak Hussein
Fotó: Getty Images/Zak Hussein 

Nem mindig sikerül neki a királyi udvari kódexben előírt módon kiszállnia az autókból, de ez soha nem zavarta őt, sőt! Katalin hercegnét csak még bájosabbá és emberibbé teszik az ilyen és ehhez hasonló a „tökéletlenségei” (már ha ezeket lehet annak nevezni), még akkor is, ha ez a királyi udvartartásnak nem tetszik! Talán pont ezért szeretik őt annyira az emberek: egy friss felmérés szerint ugyanis Katalin hercegné a legnépszerűbb a brit királyi család tagjai közül! 

Fotó: Getty Images/Samir Hussein
Fotó: Getty Images/Samir Hussein