Hamarosan debütál a mozikban az élőszereplős A kis hableány című mozifim, az Arielt alakító Halle Bailey pedig a valóságban is igazi sellőnek érzi magát. 

Mint egy igazi sellő 

Legalábbis a születésnapja alkalmából posztolt fotók tanúsága szerint, csakúgy, mint mindenki kedvenc sellője, ő is imádja a vizet és a tengerpartot. A színésznő hétfőn töltötte be a 23. életévét, ennek apropóján pedig egy fotórozatot is közzétett az Instagramon. A felvételeken mintás bikinifelsőben, és hozzáillő alsóban pózol, az egyik képen pedig éppen a víz felszínén lebeg. A rajongók persz egyből megrohamozták a posztot, az egyik hozzászóló például azt írta: 

Nincs itt semmi látnivaló, csak egy sellő a természetes élőhelyén. 

Hamarosan a mozikban

Ahogyan arról mi is beszámoltunk A kis hableány május 26-án érkezik majd a mozikba, a trailer tanúsága szerint pedig egészen hátborzongatónak ígérkezik. Halle Bailey egyébként a 2023-as Kids' Choice Awards-on beszélt arról, milyen érzés volt egy Disney hercegnő bőrébe bújni.

Láttam egy durva vágást, és egész idő alatt csak zokogtam. Nagyon furcsa érzés volt látni magam. Soha nem láttam magam így, ettől pedig nagyon érzelmes lettem

– mesélte, majd hozzátette: már nagyon várja, hogy a film a mozikba kerüljön. 

Készen állok arra, hogy végre mindenki megnézze ezt a filmet.

A hivatalos előzetest itt tudod megnézni: