Kylie Jenner az első terhességénél kínosan ügyelt a magánéletére: tulajdonképpen még azt sem lehetett sokáig biztosan tudni, hogy állapotos, mikor kiderült, hogy már meg is született a cuki kislánya, Stormi Webster! Ez a titokzatosság övezi most a második gyermeke születését is, aki bár már 7 hónapos, még semmit sem lehet tudni róla azon kívül, hogy kisfiú.

Egyszer már elnevezte a kisfiát, de nem vált be a név

Kevesen tudják, de Kylie Jenner a második gyermeke születése után nem sokkal  elárulta a kisfia nevét, ami eredetileg Wolf (magyarul Farkas) Webster lett volna — ám azóta kiderült, hogy a név mégsem vált be annyira és új keresztnevet kap a kisfiú. De hogy vajon mit, az még rejtély!  

A rajongók már hónapok óta spekulálják Kylie Jenner kisfiának a nevét, ám érdemi eredményre nem jutottak. Eddig, ugyanis egyre inkább megdőlni látszik az a rajongói elmélet, miszerint a szépségguru kisfiát Cloudnak, azaz Felhőnek hívják!

Hihetetlen, milyen nevet adhatott a kisfiának 

A különleges névre az alábbi képből következtettek a rajongók, annyit ugyanis már elárult Kylie, hogy két gyermekének a neve szorosan kapcsolódik egymáshoz. A Stormi (magyarul Vihar) névhez pedig tökéletesen illene a Cloud, azaz a Felhő!

Fotó: Instagram/kyliejenner
Fotó: Instagram/kyliejenner

A rajongók elméletét Kylie Jenner egyik instasztorija is megerősítette, amire egy fehér szívecskét és egy felhőt rakott képaláírásként az új KylieBaby babaholmijait bemutató fotójához. Persze, az is lehet, hogy végül teljesen más Kylie kisfiának a neve, mindenesetre közel sem elképzelhetetlen, hogy a rajongók tippje végül bejön!

Fotó: Instagram/kyliejenner
Fotó: Instagram/kyliejenner

Via