Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata igazi tündérmese is lehetne: adott két fél, akik szerelmét nem „szentesítik” a királyi családban, a herceg ezért feladja minden kiváltságát és címét, hogy új életet kezdhessen azzal nővel, akit szeret. Tom Bower királyi újságíró szerint azonban nagyon szomorú oka van annak, hogy Harry herceg ennyire ragaszkodik Meghan Markle-hoz

Meghan Markle Harry herceg mindene

Tom Tower királyi újságíró szerint  Meghan Markle az egyetlen ember Harry herceg életében, aki soha nem okozott neki fájdalmat és csalódást, ezért a herceg egy valóságos megmentőt lát a hercegné személyében.

Harry herceg életútja ugyanis  tele van traumákkal, melyek főként a gyermekkorából erednek. A szakértők szerint a mai napig nem tudta kiheverni édesanyja, Diana hercegné halálát; azt pedig édesanyjának, Károly királynak azóta sem tudta megbocsátani, hogy házasságuk alatt végig csalta Diana hercegnét

Harry herceg életét Meghan Markle mentette meg?

A királyi újságíró szerint Harry hercegből a gyermekkori lelki traumái miatt egy lelkileg sérült, zavart férfi lett, akinek szüksége van az állandó figyelemre és törődésre, ezt pedig Meghan Markle megadja neki.

Tom Bower emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy szerinte Harry herceg már korábban ott akarta hagyni a hivatalos királyi tisztségeket, ám erre semmilyen lehetősége nem volt addig, amíg Meghan Markle fel nem bukkant az életében. A királyi újságíró szerint tehát Harry herceg Meghan Markle nélkül egy teljes lelki roncs lenne, ezért a  királyi család  végső soron még hálás is lehet a hercegnének, amiért újra életörömöt és jókedvet hozott a herceg életébe.

Via