Lezajlottak az X-faktor 11. évadának válogatói, az egyik legnagyobb esélyest pedig a legvégére hagyták. Ám nemcsak hangja, de személye is megdöbbentette a nézőket. 

Kornis Anna nem ismeretlen a tévénézőknek

Az X-faktor új szériájában rengeteg tehetséges énekest láthattunk, ám néhányan közülük még az erős mezőnyből is kitűnnek. Ilyen volt a negyedik válogató utolsó énekese, Kornis Anna is, aki nem először szerepel tehetségkutatóban. 

Kornis Anna egyáltalán nem ismeretlen a tévénézők előtt, a mindössze 20 éves lány ugyanis korábban többször is szerepelt már a TV2 képernyőjén. 

Először Az ének iskolájában bizonyított, majd a Sztárban sztár +1 kicsiben lépett a színpadra minden hétvégén Feke Pál partnereként. Ott egészen a döntőig meneteltek, ám végül nem sikerült a győzelem. 

A világ legjobbjai között a magyar énekes

Anna azóta sem hagyott fel az énekléssel, sőt, elszántabb mint valaha. Tavaly ugyanis felvételt nyert a Berklee College of Music-ra, amely a világ legjobb zenei egyeteme, a 20 éves lány itt éneklést és zeneszerzést tanul. Kornis Anna tehát a világ legjobbjai között van, most pedig az X-faktor legjobbjai között is helyet kapott. 

Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody című dalának akusztikus verziójával kápráztatta el a mentorokat, akik négy igennel, állva tapsolva engedték a táborba a lányt. 

Ha azonban Kornis Anna bejut a top 12-be, alaposan át kell majd gondolnia, hogy az amerikai egyetemet, vagy a magyar tehetségkutatót választja!