Pár nappal ezelőtt érkezett a tragikus hír, hogy holtan találták a Backstreet Boys egyik oszlopos tagjának, Nick Carternek az öccsét, Aaron Cartert. Az egykori tinisztár halála valósággal sokkolta az embereket, később a testvére a színpadon  sírta el magát, zenésztársai próbálták támogatni. Carter halála kapcsán több információ is napvilágot látott, ám, hogy pontosan mi is történt, azt egyelőre nem tudni.

Michael Jacksonnal való kapcsolata 

Aaron Carter posztomusz emlékirataiban számos dolgot felidézett az életével kapcsolatban, egyebek között egy egy olyan esetet is, ami még Michael Jackson otthonában érte, amikor ő még csak 15 éves volt. Az emlékiratok egyébként, Aaron Carter: egy hiányos élet története címen fognak megjelenni a napokban, néhány részlet viszont már kikerült. 

„Michael és én egyedül mentünk be a főházba, és elindultunk a hálószobájába” – írta Carter a memoárban, majd így folytatta: 

Egy idő után azt mondtam, hogy lefekszem. Nem igazán gondolkodtam azon, hogy hol fogok aludni. Nyilvánvalóan rengeteg szoba volt a házban, de Michael ezt a kiságyat kihúzta a már megvetett ágya mellé. Soha nem kértem a kiságyat, de ott volt. Nem érdekelt. Fáradt voltam. Lekapcsolta a villanyt, bebújt az ágyába, mi pedig elmentünk aludni.

Carter  ezt követően ezt írta: „Pár órával később valami felébresztett. Felültem, és Michaelt a kiságyam lábánál találtam feszes fehér alsóneműjében. Nem tudom, hogy alvajárt-e vagy mi, de úgy tűnt, hogy még mindig alszik.

– Mi a franc!? – kiáltottam, és egy kicsit megráztam, hogy felébresszem. „Menj vissza az ágyadba!” – mondta az egykori gyereksztár Jacksonnak, aki erre csak azt motyogota, hogy „Rendben”, majd visszabújt az ágyába és mindketten visszaaludtak. 

Soha nem kérdezte 

Carter a visszaemlékezésben azt írja, soha nem kérdezte Jackson az esetről, spha még csak meg sem említették a történteket, amikor pedig az eset után Aaron felébred, Michael már nem volt a szobában. 

Memoárjában Carter azt is említi, hogy Michael Jackson és ő együtt szívtak marihuánát. A pop királyát ezután nem sokkal gyermekmolesztálás vádjával letartóztatták, az ügyben pedig Aaron Cartert is kihallgatták a nyomzók, aki azt mondta, Jackson soha nem érintette meg őt helytelenül. Sőt, Carter gyakorlatilag meg is védte Michael, nagyon jó srácnak nevezte akkoriban, továbbá azt mondta: „Soha nem csinált semmi oda nem illőt – egyetlen alkalmat leszámítva” – utalva ezzel valószínűleg a 15 éves korában történt esetre. 

(via)