Adele megsajnálta rajongóit, ezért egy hatalmas bejelentést tett. 

Adele visszatér!

Nem mondhaják az énekesnő rajongói, hogy kedvencük nem figyel rájuk. Adele ugyanis megsajnálta az őt követő rajongokat, és meghallott panaszaikat. Rajongói szerint nagyon rövid lett az énekesnő turnéjának listája, éppen ezért rengetegen lemaradtak Adele koncertjeiről. 

A 34 éves Grammy-díjas énekesnő szombat este, a Weekends With Adele elnevezésű koncertjén, a Caesar's Palace Colosseumban elárulta, hogy további koncertekkel bővül a turnélistája. 

Az új koncerteket június 16. és november 4-e között rendezik meg, amelyekre már most hatalmas az érdkelődés. 

Előzetes regisztráció is szükséges

Az elővételes jegyekre egy külön rendszeren keresztül kell regisztrálni, erre április 2-ig van lehetőség. A jegyértékesítés április 5-én kezdődik, a jegyekre csak az előzetesen regisztrált tagok csaphatnak le. A rendszer "érkezési sorrendet" állít fel, így akárcsak, mintha sorba állnának egy iroda előtt, így osztják ki a jegyeket. 

34 koncert 4000 ember előtt egyáltalán nem elég, ezzel én is tisztában vagyok, Ezért hoztuk meg ezt a döntést. 

Az énekesnő azt is elárulta, hogy filmet is készít a koncertből, hogy tényleg a világon bárki és bárhol átélhesse az Adele-élményt.

A jegyek egyébként egyáltalán nem mondhatóak olcsóknak, átlagosan fél millió forintba kerülnek, ám még ez sem akadályozza meg a rajongókat a vásárlásban. 

via