Az énekesnő és kedvese néhány nappal ezelőtt randevúzni mentek Beverly Hillsben, de a kiszivárgott fotókon nem lehet máshova figyelni, mint Adele arcára. 

A dívát - tőle megszokott módon - most is tökéletes körömmel és hajjal kapták őt lencsevégre, de a fotó alapján azt gondolhatjuk, hogy épp frissen esett át botox-kezelésen vagy megcsípte a száját egy darázs.

Ismét rátalált a szerelem Adele-ra

Adele még tavaly szeptemberben osztotta meg a nagyközönséggel a hírt, hogy válása után ismét komoly kapcsolatra lelt, Rich Paul sportügynök személyében. 

Oprah Winfrey műsorában akkor úgy  fogalmazott: most először érzi azt, hogy szereti magát, és készen áll arra, hogy szeressen és szeretve legyen valaki más által is. Oprahnak azt is elárulta, hogy nyitott lenne 9 éves kisfia mellett több gyermeket is vállalni. 

Nehezen indult az év

Adele Las Vegas-i koncertsorozatának januárban kellett volna elkezdődnie, ám egy nappal a fellépés előtt az énekesnő sírva jelentette be, hogy a túl sok koronavírusos megbetegedés miatt nem lettek kész a műsorral, úgyhogy az első előadásokat el kell halasztani. 

Nagyon sajnálom, de a show még nem készült el. Mindent megtettünk, hogy időben készen legyünk, de a covid keresztbe húzta számításainkat és a stáb fele covidos lett. Összetörtem, és sajnálom, hogy az utolsó pillanatba történt mindez. Próbáltunk megoldást találni, de kifogytunk az időből

- mondta akkor.

A randevún készült fotókat ide kattintva tudod megnézni!