A világhírű énekesnő, Adele nevét több millió ember ismeri a világon, ő azonban azt állítja, hogy csak a londoni helyiek tudják tökéletesen kiejteni a nevét. 

Adel? Adél? Adelle? 

Az énekesnő Benito Skinner műsorában válaszolt egy közönségkérdésre, amikor is az őt megszólító lány tökéletes kiejtéssel mondta ki a nevét. Adele meg is jegyezte, hogy igen, valóban így kell mondani, Skinner kedvéért pedig el is ismételte többször a helyes kiejtést. 

Na, de hogy is hangzik akkor? 

Mint kiderült a hangsúlyt az utolsó szótagra kell helyezni, de nézzük inkább meg erről a felvételt, hátha akkor végre mi is megtanuljuk helyesen kimondani Adele nevét. Adele nevének helyes kiejétést a videó 21. perce után hallhatjuk. 

Ezzel tölti az idejét 

Adele a műsorban egyébként arról is beszélt, hogy nagyon sok időt tölt mostanában online vásárlással, de azt is elmondta, szabadidejében sokat van a barátjával, Rich Paullal. 

Új hobbit keres 

Adele azt is megemlítette, hogy új hobbit keres magának, ugyanis az eddig az éneklés volt, ám arra már munkaként és legfőbb elfoglaltságként tekint. Éppen ezért szüksége lenne valamire, ami kikapcsolja, amit csak önmagáért csinál. 

(via)