Néhány nappal ezelőtt tűnt fel az Egyesült Királyságban Kim Kardashian, aki először egy focimeccsre látogatott ki, később pedig egy ír kocsmában bulizott Szent Patrik napján. 

Nagyon vékony

Persze a szemfüles rajongók, azonnal lencsevégre kapták a hírességet, a fotón pedig több furcsasásgot is kiszúrtak a követők. Egyfelől az tűnt fel először, hogy a SKIMS alapítója alkoholt iszik, noha korábban arról beszélt, mellőzi az alkohol tartalmú italokat. Másfelől a rajongók arra lettek figyelmesek, hogy Kim elképesztően vékony, sőt egyesek azt is megjegyezték, hogy a dereka még az arcánál is vékonyabbnak tűnik. 

Instagram

Imádják

Ennek ellenére az emberek odáig voltak attól, hogy a celeb egy kocsmában tűnt fel, a Redditen az egyik felhasználó például azt írta: 

Lol, ne már! Kim egy helyi kocsmában

Ez olyan hétköznapi, de imádom

– fogalmazott egy másik. 

Aggódnak érte

Persze az aggódó kommentek is megjelentek, amik Kim szuper karcsú alakjára utaltak: 

Olyan kis pici 

– írta az egyik hozzászóló. 

Az arca hossza nagyobb, mint a dereka 

– fogalmazott egy másik. 

A villámdiéták mestere 

Kim Kardashianről egyébként úgy tartják, hogy ő a villámdiéták nagymestere. Pár hét alatt képes látványos súlycsökkenéssel sokkolni a rajongóit, állítólag ehhez pedig az Atkins-diátát választja. Ennek a lényege, hogy minimális szénhidrátbevitel mellett megemeli a fehérefogyasztást, továbbá olas magvakat fogyaszt annak érdekében, hogy a szervezete megkapja a szükséges, és jó minőségű olajokat. Így hát nem kizárt, hogy a celeb most is egy villámdiétán van túl, és ennek köszönheti még karcsúbb megjelenését. 

(via)