Shakira és a focista ügyvédeik segítségével próbálnak megegyezni, és már mindketten a válóperre készülnek. 

A feszültség egyre csak nőtt és nőtt az énekesnő és a focista között az elmúlt hetekben, hiszen most a két gyermekük, Sasha és Milan felügyeleti joga került a középpontba. A Marca azt írja: már mindketten felbéreltek egy ügyvédi csapatot, hogy a gyermekelhelyezésen csatározzanak. Piqué egy olyan iroda szolgáltatásait vette igénybe, ami pontosan az ilyen típusú ügyekre specializálódott, és Shakira is választott magának képviselőt. 

Az egykori álompár egyetért abban, hogy gyerekeik érdeke a legfontosabb, ezért szeretnének minél hamarabb pontot tenni az ügy végére, ám egyelőre nem tudni, hogy a gyermekelhelyezést békés vagy peres úton rendeznék-e.

Az  énekesnő és a focista az utolsó szemtől-szemben találkozás előtt állhatnak, mielőtt végleg lezárnák ezt a fejezetet. 

Nincs könnyű dolguk 

Shakirának és Piquének nem könnyű megegyezniük a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha felügyeletében. Shakira azt szeretné, ha Miamiban kezdenének új életet, Piqué pedig azt, ha a gyerekek inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat.

Via