Ben Affleck elismeri, hogy 2016-ban borzasztó állapotba került a Justice League forgatása közben, és alkohol problémákkal küzdött.

Ben Affleck kiábrándult a szakmából

A Hollywood Reporternek adott, csütörtökön megjelent interjújában Ben Affleck elmondta, hogy a 2017-es szuperhősfilmes munkáról borzasztó emlékeket őriz. Azt vallotta, hogy ez a forgatás annyira tönkretette, hogy még a saját Batman-film rendezésének a tervét is elvetette. 

Egyszerűen ez a produkció késztetett arra, hogy kiszálljak. Soha többé nem akarok ilyen produkciót forgatni. Ez volt életem legrosszabb élménye. Annyira sok hozzáértő ember dolgozott benne, mgésem működött semmi, egy életre elvette a kedvem az ilyen jellegű filmektől.

Ben Afflecket annyira megviselték a borzasztó forgatási körülmények, hogy depressziós lett, és még az öngyilkosságon is elgondolkodott.

Ben Affleck öngyilkos akart lenni

Elkezdtem inni. Eleinte keveset, majd egyre többet. Minden nap csak visszamentem a londoni szállodámba, és piáltam. Közben néha azon gondolkodtam, hogy ki akarok ugrani az ablakon. Azt éreztem, ez nem az az élet, amit szeretnék. Hiányoztak a gyerekeim is, teljesen összetörtem. 

Szerinte Batmanként helytállni egyáltalán nem volt annyira megtisztelő vagy felemelő érzés, mint a közönség gondolja. Állandóan kimerült volt és feszült, a munkáját minden nap tehernek élte meg, ő pedig tudta, hogy ha továbbra is így folytatja, akkor annak csúnya vége lehet. 

via