Amber Heardnek nincsenek unalmas napjai: alig mondta ki a bíróság, hogy elveszítette a Johnny Depp-pel való rágalmazási perét, a színésznő máris benyújtotta az eredmény utáni fellebbezését, sőt! Hamarosan egy új per is a nyakába szakadhat, ugyanis Ausztrália kormánya állatcsempészettel gyanúsította meg!

Kemény időszak ez a számára

Az Entertainment Tonight forrásai szerint Amber Heard ellen állatcsempészettel kapcsolatos nyomozás folyik, ugyanis 2015-ben, mikor Ausztráliában meglátogatta A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja című filmet forgató Johnny Deppet, hivatalos papírok, oltási bizonylatok és állatútlevelek nélkül csempészte be az országba két kiskutyáját egy privát repülőgépen.

Még nagyobb bajba kerülhet

Bár első hallásra nem tűnik olyan komolynak az ügy, Ausztráliában igen szigorúan veszik az állatcsempészetre vonatkozó szabályokat, melyeket az állam szerint a színésznő teljes mértékben megszegett. Az Amerikai Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból Ausztráliába érkező kutyáknak és macskáknak ugyanis egy halom hivatalos papírral kell rendelkezniük, melyek Amber Heard által nem lettek bemutatva.

Még nem biztos, hogy bűnös

A színésznő tehát vagy elfelejtette vagy teljesen figyelmen kívül hagyta ezeknek a papíroknak a bemutatását, amiért most pert indított ellene az ausztrál kormány. Az azonban közel sem biztos, hogy Amber Heard tényleg bűnös, hiszen az is lehet, hogy csak adminisztrációs hiba folytán vagy esetleg emberi mulasztás miatt nem kerültek be a kis yorkshire terrierjeinek hivatalos papírjai a rendszerbe - az Ausztráliába érkező privát repülőgépeknél ugyanis gyakori a hasonló eset, melyekre azonban csak utólag derül fény.

Via