Betartotta az ígéretét Amber Heard: fellebbez a Johnny Depp javára döntő bírósági ítélet ellen. Már hetekkel ezelőtt pletykálták, hogy bizony a színésznő nem fogadja el az ítéletet

Megjött a hivatalos információ 

Amber Heard ügyvédje most hivatalosan is jelezte a bíróságon, hogy szándékukban áll fellebbezni. Azonban ez a procedúra nem olyan egyszerű. Egy pénteki meghallgatás során jelen volt Johnny Depp jogi képviselője, valamint Amber Heard ügyvédje, Elaine Charlson Bredehoft, aki kijelentette, hogy a színésznő fellebez a döntés ellen, valamint a felek a kártérítés összegével kapcsolatban sem egyeztek meg. 

Ez kell a fellebbezéshez 

A bíró, Penney Azcarate közölte a színésznő ügyvédjével, hogy a fellebbezéshez a törvény értelmében Ambernek ki kell fizetnie a 8,35 millió dolláros kötelezettségét 6%-os késedelmi kamattal.  A kifizetésre nagyjából 3 hete van a színésznőnek.

Le van égve?

A kártérítés összege jócskán meghaladja Amber Heard vagyonát, sőt voltak, akik gyűjtést szerveztek neki, ám ezeket az akciókat hamar leállították. Nemrégiben pedig egy szaúdi milliárdos ajánlott házasságot a színésznőnek.

Via