Hiába döntött az esküdtszék, Amber Heard nem akar továbblépni. A döntés értelmében Johnny Depp és a színésznő is rágalmazták egymást, ám a színésznek jóval nagyobb  kártérítést  ítéltek meg. 

A színésznő néhány nappal ezelőtt az Instagram oldalán fejezte ki a csalódottságát. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy fellebbezni fog. Ezt az információt az ügyvédje is megerősítette az amerikai a Today című műsorban.

Íme, az ítélethirdetés pillanata

A karrierjének is vége lehet

A csúfos per után Amber Heard nem csak anyagilag kerülhet bajba, ám a karrierjének is annyi lehet Hollywoodban. Kérdéses,  hogy a színésznő ezek után kaphat-e még szerepeket, valamint a hamarosan megjelenő Aquaman 2 című filmből rengeteg jelenetét kivágták. 

Korábban Johnny Depp is megszólalt

Az ítélethirdetés után Johnny Depp a közösségi oldalán mondott köszönetet azoknak, akik támogatták. A színész elárulta, hogy úgy érzi 6 évvel később visszakapta az életét. 

Letaglózott, és most is letaglóz az a túláradó szeretet és kolosszális támogatás, kedvesség amit a világ különböző tájairól kapok. Remélem, hogy az igazság kimondására irányuló törekvésem segített másokon, férfiakon vagy nőkön, akik hozzám hasonló helyzetbe kerültek, és akik támogatják őket, soha nem adják fel. Azt is remélem, hogy a továbbiakban ismét létezik majd ártatlanság, amíg a bűnösséget be nem bizonyítják. A bíróságon és a médiában egyaránt

- írta a bejegyzésében.

Via