Amber Heard jött ki vesztesen a Johnny Depp-pel folytatott rágalmazási perből, ám a színésznő továbbra sem adja fel, foggal-körömmel küzd, hogy mind anyagilag, mind szakmailag a lehető legtöbbet hozza ki a helyzetből. 

Ez volt Amber Heard menedéke

Amber Heard, miután a bíróság Johnny Depp javára ítélt a köztük zajló perben, úgy döntött, elmenekül a világ elől. Az Aquaman sztárjának van egy háza a sivatagban, így a rengeteg reflektorfénnyel járó tárgyalások után ott próbált új erőre kapni. 

Amber Heard meglehetősen jóban volt a közösség tagjaival, rendkívül sokat beszélgetett az ott élőkkel, és sok időt töltött velük. Ugyan a lakás egy igazi ékszerdoboz, amelyért ő is rajongott, most kegyetlen lépésre kényszerült: el kellett adnia. 

hajléktalan lehet Amber heard?

A színésznőnek ugyanis annyi pénzt kell fizetnie, amennyi nem áll birtokában. A számláján lévő összeg szinte semmi ahhoz képest, amennyivel tartozik. Nagyjából 8 millió dollárt kell Johnny Depp részére rendelkezésre bocsátania, ám az Aquaman filmekkel is csupán 2 millió dolláros bevételt szereztt. Így a sivatagi búvóhelyről is le kellett mondania, ám még így is jócskán spórolnia kell: csak fél millió dollárt szedett össze ugyanis az adás-vételből. 

Amber Heard jelenleg Hamptonsban tartózkodik, és kifejezetten ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. Általában kedvenc éttermében ül, ha mégis kimerészkedik, és megpróbálja nagyon gyorsan elintézni a bevásárlást, hogy meneküljön a bíráló szempárok elől. Egyetlen támasza a nővére, aki nagyon úgy tűnik, a végsőkig kitart mellette. Talán neki köszönheti csak Amber Heard, hogy még nem lett földönfutó?

Via