Első fokon lezárult a per Johnny Depp és Amber Heard között, bár utóbbi azt mondja, fellebbezést nyújt be az ítélet ellen, ami 10 millió dolláros kártérítést ítélt meg az exférjnek – és 2 millió dollárosat az exfeleségnek. Ha jól számolunk, ez Amber Heard javára összesen 8 millió dolláros mínuszt jelent.

De a 36 éves színésznő számára nem ez a per egyetlen hátrányos következménye: meg nem erősített forrásokra hivatkozva egyre több lap írja, hogy Amber Heardöt teljesen kivágták az Aquaman 2 című filmből. Amint arról a tárgyaláson is rengeteg szó volt, Johnny Depp exfelesége eddig két filmben alakította Merát: az Igazság Ligájában és az Aquamanben.

Már leforgatták az Aquaman 2-t is, de a végleges verzió még nem készült el belőle, a premiert 2023 márciusára tervezik. A legfrissebb információk szerint mindenesetre Amber Heard valamennyi jelenetét kihagyják majd a filmből, minden bizonnyal annak következményeként, hogy a színésznő roppant népszerűtlenné vált a tárgyalássorozat alapján.

Hogy ez mennyire fair, arról azért nem teljesen egybehangzóak vélemények, az mindenesetre biztos, hogy Johnny Deppet is kirakták a Legendás állatok-filmekből, amikor a volt feleségével kapcsolatos botrány kipattant.

Korábban egyébként 4,5 millió aláírás jött össze egy olyan online petícióra, amivel rajongók azt követelték, hogy távolítsák el Amber Heardöt az Aquaman 2-ből. Úgy tűnik, ők elérték céljukat, úgyhogy most egy újabb petíció indult: most azt követelik, hogy Mira szerepét Camille Vasquez vegye át, Johnny Depp ügyvédje, aki a per kapcsán szinte sztárrá vált. Sztárrá igen, de színésznővé valószínűleg nem, szóval ennek a második petíciónak a sikerére azért ne vegyél mérget.

Via