Repül az idő, ha jól szórakozol! A Page Six információi szerint Angelina Jolie és a milliárdos örökös, David Mayer de Rothschild 3 órán keresztül randevúztak Malibuban. A pár együtt ebédelt, a lesifotósok pedig lencsevégre kapták őket! 

Ki a titokzatos pasi?

A 44 éves David Mayer de Rothschild egy brit környezetvédő, aki hatalmas vagyonnal rendelkezik, ugyanis ő Rotschild bankár család örököse. A férfi egy kalandor és ökológus, akit világszerte elismernek a munkásságáért, valamint számos díjat bezsebelt az évek alatt. Sőt, egyszer még a "Klímahős" címet is elnyerte, amit az Egyesült Nemzetek Szervezete ítélt oda neki 2009-ben. 

Íme, a fotók 

Angelina Jolie egy fekete egyberuhát viselt, fekete magassarkúval. A nála jóval magasabb David szintén sötétbe öltözött, majd a paparazzik elkapták őket, amikor távoztak az étteremből. A pár nagyon mosolygott egymásra, mielőtt beszálltak az autóikba. 

Nem volt komoly kapcsolata 2016 óta

Ez volt az első alkalom, hogy Angelina és David nyilvánosan mutatkoztak együtt, így nem tudni, hogy a kapcsolat, mennyire komoly, vagy inkább csak baráti. A színésznőnek 2016 óta, amióta bejelentették a válásukat Brad Pittel, nem volt komoly kapcsolata. A brit milliárdos azért is lehet jó választás számára, mert rengeteg a közös bennük, hiszen Angelina Jolie is számos fontos ügyet támogat.

Via