Angelina Jolie szárnyal a boldogságtól,  lánya, Zahara Jolie-Pitt  ugyanis egyetemista lesz, nem is akárhol!

Angelina Jolie örömében még táncolt is

Angelina Jolie nem titkolta tovább a nagyszerű hírt, Zahara Jolie-Pitt szeptemberben egyetemre megy, méghozzá a Spelman College-ra, amely nagyon fontos intézmény az afroamerikaiak történelmében.


A színésznő nem leplezte boldogságát, együtt táncolt örömében a többi szülővel és az egyetem frissen felvett hallgatóival, de az ott található elektromos csúszdát is kipróbálta. Mintha csak ő lenne a frissen felvett gólya!

Nagyon büszke lányára Angelina Jolie

Angelina Jolie az Instagramján tett közzé egy bejegyzést, amelyben lerántotta a leplet arról, hol tanul majd lánya a következő 4 évben. 

Zahara a Spelman nővéreivel! Gratulálok minden frissen felvett diáknak. Nagyon különleges ez a hely, és megtiszteltetés, hogy befogadtátok Zahara-t. Nagyon boldog vagyok, hogy ő is Spelman lány lett.

Angelina Jolie és Zahara viszonya az elmúlt években egyre szorosabb lett, mindkettőjüknek fontos, hogy a társadalmi kérdésekben állást foglaljanak.   2021 decemberében például együtt utaztak Washingtonba, hogy politikusokkal találkozzanak, és a nők elleni erőszakról szóló törvényről tárgyaljanak. 

Via