Armie Hammer botránya újabb fordulatot vett. Hollywood egyik legígéretesebb csillagának hitték az elmúlt években, ám amikor kiderült, hogy a kannibalizmus jegyei lelhetők fel viselkedésében, azonnal világossá vált, hogy számtalan titkot őriz még. 

Kitálalnak Armie Hammer exei

Armie Hammer élete abból állt, hogy filmekben játszott, ám most az ő élete kerül a vásznakra. A Discovery+ ugyanis egy dokumentumfilm-sorozatot indított, amelyben a színészhez közel álló nők vallottak arról, min mentek keresztül melllette.

A Szólíts a neveden sztárja 10 évig volt házas, feleségével 2020-ban döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A nő állítása szerint fogalma sem volt arról, hogy férjének milyen érdeklődési körei vannak. Egészen másról számoltak be azonban a többiek. 

Nekem egyszer bevallotta, hogy ő egy kannibál. 100 százalékosan annak tartja magát

— mesélte korábbi kedvese, aki természetesen ezek után nem érezte magát biztonságban a színész mellett. 

Ugyanilyen tapasztalatról beszélt egy másik ex-partner is:

Totális őrültként viselkedett az ágyban. Kikötözött, és a kötél szorította a nyakamat, a kezemet, a bokámat. Egyszerűen semmi mást nem akartam, csak hogy véget érjen. Becsuktam a szemem, és próbáltam nem erre gondolni. 

Embertelen fájdalmakat kellett átélniük a korábbi partnereknek

Már az első két beszámoló is rengeteg sokkoló információval szolgált, ám a következő az, ami mindenkit kiborított:

Az volt a vágya, hogy meztelenül kikössön egy nyilvános helyre. Aztán végig akarta nézni, ahogyan idegenekkel szexelek. Azt mondta, hogy szeretné, ha valaki így bizonyítaná a szerelmét.

Hogy a film mennyire ad új hullámot Armie Hammer botrányának, azt egyelőre nem tudni, ám a színész a Kajmán-szigetekre való menekülése után most tért vissza az Egyesült Államokba. Ki tudja, vajon újra bújkálni kényszerül?

Via