A napokban mondtak ki a bíróság a végleges ítéletet Armie Hammer ellen. Az döntés felüdülést jelentett a mellőzött színésznek.

Armie Hammert szexuális zaklatással vádolják meg

Armie Hammer karrierje szépen ívelt felfelé, azonban még 2021-ben kiderült, hogy volt felesége, Efrosina Angelova kiszivárogtatott  bizarr, szexuális tartalmú  üzeneteket. Ezt követően pedig több nő is azt állította, hogy brutális módon megalázta őt a sztár. Egyikük, Effie részletesen elmesélte, hogy a fejét a falnak verte, és lovaglópálcával ütötte a lábát. Azt hitte, hogy meg fog halni, és nem értette, hogy párja, akit szeret miért teszi ezt vele. A  vádak  miatt a Los Angeles-i rendőrség eljárást indított, ám a színész mindent tagadott. Az ügy nagy nyilvánosságot kapott, Armie pedig lelkileg teljesen a padlóra került,  öngyilkosságot  kísérelt meg. Kiúszott az óceánba, azt remélve, hogy elkapja őt egy cápa, azonban a gyermekei visszatartották őt, így nem történt tragédia.

Ítélet született az ügyben

A Los Angeles-i ügyészség hosszas nyomozás után kivizsgálta az ügyet, és úgy döntött, hogy nem emel vádat Armie Hammer ellen.

A szexuális zaklatást nehéz bizonyítani. Az ügyészek alapos vizsgálatot végeztek, és megállapították, hogy nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy Hammert elítéljék. 

Armie válláról nehéz teher esett le, hiszen ártatlannak nyilvánította a bíróság, hamarosan pedig új életet kezdhet majd.

Nagyon hálás vagyok a körzeti ügyésznek, hogy alapos vizsgálatot folytattak, és arra a következtetésre jutottak, hogy nem történt bűncselekmény. Egy hosszú, nehéz folyamat áll előttem, hogy összerakjam az életem, most, hogy a nevem tisztázva lett.


via