Ashley Graham jól érzi magát a bőrében, és ez árad minden egyes fotójából és Insta-sztorijából. A háromgyerekes édesanya év elején adott életet ikreinek, a szülés pedig majdnem az életébe került, de ahogyan mindenről őszintén nyilatkozik, úgy ezt a témát sem kezelte tabuként.

Az elmúlt hónapokban megmutatta, hogyan változott a teste a második terhessége alatt, és azt is, milyen nehézségekkel kell megküzdenie ikres anyukaként.

Ashley Graham újra formában van!

Úgy tűnik, a szupermodell mostanra teljesen felépült, és boldogabb és energikusabb, mint valaha! Legalábbis Instagramja erről árulkodik.

Ashley Graham
Fotó: Instagram/@ashleygraham

Ashley a hétvégét strandolással indította, láthatóan férjével és barátnőjével lazul a medence parton egy szexi pink bikiniben. 

A modell több Insta-storyt is posztolt, amelyeken koktélokat szürcsölget, hamburgert majszol, pancsol a vízben, vagy épp a cicijeit teszi helyre a bikinifelsőjében. Ez utóbbinak egy enyhe villantás lett a vége...

Ashley Graham
Fotó: Instagram/@ashleygraham
Ashley Graham
Fotó: Instagram/@ashleygraham

A modellnek egyébként van is mit ünnepelnie! Most debütált ugyanis testpozitív esküvői ruha kollekciója, amelynek darabjai testalkattól vagy mérettől függetlenül mindenkinek jól állnak.