Azt eddig is pontosan tudtuk, hogy Ashley Graham egyáltalán nem szégyenlős, de azért az Instagramra felkerült friss fotósorozata a sokat látott rajongókat is megdöbbentette. 

Furcsa interjú

Mint ismert  a plus size modell az Oscar-gálán járt pár nappal ezelőtt, ugyanis a ceremónia egyik házigazdájakánt a vörös szőnyegen interjúvolta meg az érkező hírességeket. Így került sor egyébként minden idők egyik legkellemetlenebb beszélgetésére is, ami Ashley és Hugh Grant között zajlott, ugyanis a színész látványosan unta a kérdéseket, amiket a modell neki szegezett. A furcsa interjúról készült felvétel persze bejárta az internetet, Grant viselkedése pedig sokak szerint nagyon illetlen volt, felháborítónak nevezték többen is, ahogyan a modellel bánt. Graham nem sokkal később reagált is a dologra, röviden csak annyit mondott: 

Anyukám mindig azt mondta, hogy a kedvesség legyen a fegyverem, úgyhogy tessék. 

Teljesen meztelen

A modell mindennek dacára nagyon jól érezte magát a díjátadón, sőt egy fotósorozatot is megosztott a közösségi oldalán, a képek úgy tűnik a kulisszák mögött készültek, Ashely pedig az egyik felvételen gyakorlatilag teljesen meztelen. A melleit csupán a kezeivel, valamint egy kézitáskával takarja. 

Három gyerek után 

Grahamtől amúgy egyáltalán nem szokatlan, hogy meghökkentő képeket posztol a közösségi oldalán, pár héttel ezelőtt is egy nagyon őszinte fotósorozattal jelentkezett. Az Instára feltöltött képeken azt igyekezett megmutatni, hogyan is néz ki a teste azután, hogy életet adott három gyermeknek. 

(via)