Régóta összefonódott Ashley Graham neve a testpozitív mozgalommal: a 34 éves modell azért küzd, hogy minden testalkat egyaránt elfogadott legyen, és hogy mindenki megtegyen mindent az egészségéért – de ne azért, hogy úgy nézzen ki a teste, ahogy azt mások állítólag elvárják, hanem hogy jól érezze magát a bőrében, akármilyen is az alkata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knix (@knix)

Ashley Graham most új videót posztolt, amiben a Knix by AG nevű, új fehérnemű-kollekciójának egy darabját mutatja be egy-két szexi pózzal.

Azoknak a kismamáknak posztolom ezt a videót, akik nem »nyerték vissza szülés utáni alakjukat«, és lehet, hogy soha nem is fogják, valamint mindenkinek, akinek jól jön egy emlékeztető arról, hogy a tested gyönyörű a legvalóságosabb formájában. Ez az én testem, erős öt hónnapal a szülés után, azután, hogy két évig voltam terhes. Ilyen. Remélem, hogy sikerül még jobban normalizálni MINDEN az élet bármely szakaszában járó testet.

Kattints rögtön a play gombra!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Ashley Graham első kisfia 2020 januárjában, ikerfiai pedig 2022 januárjában születtek meg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

A női testtel kapcsolatban egyébként Kylie Jennernek is volt a napokban egy hasonlóan fontos üzenete, kattints ide, ha nem olvastad korábbi cikkünket!