Döbbenetes hír rázta meg a világot január 13-án, ugyanis kiderült, hogy hirtelen szívleállás következtében meghalt Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen lánya. 

Már nem lehetett megmenteni 

A dalszerző-énekesnőre a házvezetőnője talált rá eszméletlen állapotban, a calabasasi otthonában. Lisa Marie újraélesztését a volt férje,  Danny Keough kezdte meg, időközben pedig a mentők is a helyszínre értek. A TMZ úgy tudja, hogy legalább egy adrenalint adtak neki, amivel visszatért a pulzusa, ám végül már nem lehetett megmenteni az életét. A szomorú hírt Lisa Marie édesanyja, Priscilla Presley jelentette be. 

Ott volt a Golden Globe-n

Lisa Marie egyébként pár nappal ezelőtt még ott volt a Golden Globe-gálán, ám már ott is úgy tűnt, nincs túl jó állapotban. Elvis Presley egyetlen lánya azért vett részt a díjátadón, mert az apja szerepének megformáláséért a jelöltek között szerepelt  Austin Butler. 

Megható üzenet 

A fiatal tehetség szobrocskára is váltotta a jelölését, megindító beszédét pedig egyenesen Lisa Marie-nek és Priscilla Presley-nek címezte, ami a tragikus események tükrében most még szívszorítóbb. 

Köszönöm, köszönöm, hogy megnyitottátok előttem a szívetek, az emlékeitek, az otthonotokat. Lisa Marie , Priscilla, örökké szeretlek benneteket

– mondta Butler a beszédében. 

A megindító szavak hallatán Lisa Marie könnyekben tört ki, majd eltakarta az arcát, később pedig így fogalmazott Austin Butler kapcsán. 

Elképesztő, volt, igazán észbontó (...) Nem tudtam, mit kezdjek magammal miután megnéztem 

– utalt ezzel a Butler által megformált szerepre. 

(via)