Az Eufória színésznője ezúttal cseresznye mintás bikinijével őrjítette meg rajongóit. A Frankies Bikinis strandruha- és életmódmárka számára készültek fotók a sztárról, ebből kaphattak újabb ízelítőt a követők. 

A képek pikantériája, hogy Sydney Sweeney nem egyedül látható a képeken, hanem a fürdőruhamárka megalkotójával, Francesca Aiellóval. Párosuk pedig annyira beindította az instarajongók fantáziáját, hogy eddig csaknem kétmillió lájkot kaptak a lányok.
 


A színésznő korábban az HBO sikersorozatában, az Eufóriában is ennek a márkának a darabjait viselte, amikor Cassie Howardot alakította.

Az új kollekció március 14-én jelent meg. A tervező, Francesca Aiello a közösségi médiában azt mondta kollekciójáról:

Egy olyan lány inspirálta, aki követi a szívét és olyan darabokat akart létrehozni, amelyek kiemelik Sweeney nőiességét és romantikus auráját. 


Sydney már múlt héten is nagy feltűnést keltett egy fehér kétrészes fehérneműben, amiben úgy nézett ki, mint egy menyasszony, aki készen áll az oltár elé lépni.

A sztár korábban nyíltan beszélt arról, hogy felnőttként "szégyellte" a testét, úgy tűnik, ezt mostanra sikerült levetkőznie. 


Via