Ahogy arról mi is beszámoltunk Jeremy Renner január 1-jén szenvedett súlyos balesetet. A színész egy hókotró segítségével próbálta felszabadítani az utat, ám a szerkezet meghibásodott és maga alá gyűrte Rennert. 

Súlyos sérülések 

A Marvel sztárja tompa mellkasi sérülést és nyílt törést szenvedett a lábán, valamint rengeteg vért veszített, a borzalom után pedig kétszer is meg kellett műteni. A szörnyű baleset részletei kapcsán kikerült a 911-es hívásnapló is, melyen jól hallható, hogy miközben segítséget kérnek a színész számára, Renner a háttérben nyög, ugyanis rendkívül nehezen lélegzett amiatt, hogy a mellkasa is súlyosan megsérült.  A hívásnapló tanúsága szerint a Renner sok vért vesztett, valamint a hívás idején is erősen vérzett. Most pedig újabb részletek derültek ki a tragikus nap kapcsán, napvilágot látott, hogy a színész unokaöccsét gázolta volna el a hókotró, ha Jeremy nem lép közbe. 

Az unokaöccsét gázolta volna el

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Jeremy Renner egy családtagját próbálta meg kimenteni a hó fogságából, ám arról eddig nem lehetett tudni, hogy az eszköz őt gázolta volna el, ha a színész nem akadályozza azt meg. A sokkoló információkat a CNN hozta nyilvánosságra, ennek tanúsága szerint Jeremy éppen a havat takarította el, amikor kiszállt a járműből, ám a kéziféket nem húzta be. A hókotró ekkor gurulni kezdett lefelé a dombon, egyenesen Renner unokaöccse felé, amikor a színész ezt meglátta mindent elkövetett, hogy visszajusson a vezetőfülkébe, ám akkor leesett a járműről, ami aztán áthajtott rajta. 

A jármű is meghibásodott

A vizsgálati eredmények szerint azonban nem kizárólag a színész hibája volt a baleset, a hókotrónak ugyanis voltak mechanikai problémáa, példának okán a kéziféket jelző lámpa nem működött jól. 

(via)