Decemberben felbomlott a Balázsék triója, mivel Vadon Jani már nem szeretne rádiózni. Már akkor kiderült, hogy Balázs és Feri új műsorvezetőt kapnak majd, az elmúlt hetekben pedig többen is beültek a stúdióba. A várakozásnak azonban vége, mivel kiderült, ki csatlakozhat a rádiósokhoz. 

Ő lesz a Balázsék új műsorvezetője 

Az elmúlt hetekben nagyon sok sztár megfordult Balázsék műsorában, a közönségnek pedig egyértelműen voltak kedvencei. Olyan hírességek ülhettek be Vadon Jani székébe, mint Ábel Anita, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Svraka-Gévai Juli, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Wossala Rozina, vagy Nagy Alekosz. 

Az elmúlt hetek lázárásaként egy szavazás indult a Rádió1 oldalán, így a hallgatók dönthettek arról, kit szeretnének harmadiknak a duó mellé. Az elmúlt négy napban 260 ezer szavazat érkezett, a végeredményt pedig péntek reggel, elő adásban árulta el Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri. 

Persze ezt sem bírták ki trollkodás nélkül, mivel elsőként Fekete Pákó hangja jelent meg az adásban, majd Balázs bejelentette, hogy a szavazást Nagy Alekosz nyerte. Végül felfedték az igazságot, elmondták, hogy Alekosz csak az átverés miatt hallható, hiszen a szavazást Ráskó Eszter nyerte. 

Én vagyok a Jani, ezt most már mondhatom végre

– mondta viccesen Ráskó Eszter, majd elárulta, hogy nem is gondolta volna, hogy ennyire szeretik a hallgatók. 

Sebestyén Balázs elmondta, hogy szerettek volna egy női hangot, mivel úgy érezték, az jót tenne a műsornak. Ezt a hallgatók is így gondolták, mivel a szavazást Ráskó Eszter és Svraka-Gévai Juli vezették. Juli egyébként fogja Esztert helyettesíteni, amikor a stand-uposnak fellépése van. 


Via