Több, mint öt éve, 2016-ban volt, hogy az egykori álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentették, hogy 12 év kapcsolat és 2 év házasság után elválnak. A két hollywoodi sztár viharos szakítása által keltett hullámok azonban még mindig nem ültek el.

A színészpár 2008-ban szerezte meg a Château Miraval nevű, dél-franciaországi borászatot, később, 2014-ben itt is házasodtak össze. Brad Pitt most ennek a borászatnak az eladása kapcsán pereskedik volt feleségével. Az 58 éves színész azt állítja, Angelina Jolie semmivel nem járult hozzá a vállalkozás sikeréhez, sőt, részesedését aztán egy idegennek adta el, és ezzel kifejezetten az volt a célja, hogy volt férjének keresztbe tegyen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraval (@miraval)

Brad Pitt ügyvédei azzal érvelnek, hogy a színész rengeteg munkát fektetett abba, hogy a Miraval rozéi a világon mindenhol keresettek legyenek, Angelina Jolie azonban nemhogy hozzátett volna a munkához, kifejezetten hátráltatta a cég fejlődését. A 47 éves színésznő titokban adta el az érdekeltségét, pedig tájékoztatnia kellett volna volt férjét, ráadásul egy olyan vállalkozásnak adta el a részesedését, amelynek tulajdonosa Jurij Sefler orosz milliárdos. Az üzletembernek állítólag az a szándéka, hogy az egész vállalkozást bekebelezze.

Brad Pitt most kártérítésért perel, valamint azt szeretné, hogy a bíróság mondja ki, hogy az adásvétel érvénytelen volt.

Via