El tudnál képzelni egy másik színésznőt Barbie szerepében? A trailer láttán úgy tűnik, a közönség jó része Margot Robbie-t tartja az ideális választásnak.

Itt az előzetes!

A hét egyik legnagyobb szenzációja a hamarosan bemutatásra kerülő Barbie-film előzetese volt. Ha még nem láttad a trailert, akkor egyrészt lécci kövess be minket az Instán, másrészt kattints most a play gombra, mert ez tényleg mindent visz!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan Hungary (@cosmopolitanhungary)

Az eredeti Barbie

Az előzetes láttán újra előkerült egy 2017-es nyilatkozat, amin most mindenki meg van döbbenve. Akkoriban még előkészületben volt a film forgatása, amiről Amy Schumer azt nyilatkozta a Variety című lapnak, hogy eredetileg őt kérték fel a szerepre, de

nem volt már abban a helyzetben, hogy el tudja vállalni,

mert más projektekhez ígérkezett el. Így aztán a producerek végül Margo Robbie-t választották.

A reakciók

A Bustle összeállítása bemutatja, hogy az előzetes ismeretében milyen sokan vannak megdöbbenve, hogy eredetileg Amy Schumer lett volna Barbie. A 41 éves színésznő-humorista egyáltalán nem egy tipikus Barbie-baba karakter, így az ő főszereplésével valószínűleg teljesen más film készült volna el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

A tréler bemutatója után sorra osztották meg a rajongók az alábbihoz hasonló véleményeket: rengetegen írják, hogy nem hiszik el, hogy Margot Robbie helyett eredetileg Amy Schumer lett volna Barbie.

Egyébként maga Amy Schumer is nyilatkozott arról, hogy ő egy teljesen más irányba vitte volna el a filmet, és ez nem egyezett a producerek elképzeléseivel, úgyhogy igazából ezért szállt ki a projektből. Ezt tavaly mondta a Hollywood Reporternek:

egyáltalán nem úgy akarták megcsinálni, ahogy én akartam megcsinálni, és engem csak akkor érdekelt volna, ha úgy csinálhattam volna meg.

Amy Schumer azt is elmondta, hogy az ő verziójában Barbie egy feltaláló lett volna. Hmm.

Via