Tegnap másodjára is összeházasodott Ben Affleck és Jennifer Lopez, a dögös színész exe pedig úgy csinált, mintha mi sem történt volna.  

Az egykori Mrs. Affleck elvileg azért nem ment el a lagzira, mert nem ért rá. A napvilágot látott fotók szerint Jennifer Garner a virginiai Charlestonban tartózkodott, ahol a  Sam's Clubban vásárolgatott szombat délután, mialatt Ben és JLo kimondták a boldogító igent. Lehet, hogy egyszerűen csak nem akarta végignézni, ahogy  exe  egy másik nőt vesz el feleségül? 

Jennifer és Ben közös gyerekei - a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel - mind Riceboróban voltak, hogy tanúi legyenek, amint apja összeházasodik új szerelmével. 

Már kétszer összeházasodtak 

A ceremóniát Ben és JLo ezúttal Georgia államban tartotta a 8 millió dolláros birtokukon, ahol egy kikötőben üdvözölték a vendégeket. A menyasszony  lenyűgöző fehér Ralph Lauren ruhát viselt  egy hihetetlenül hosszú fátyollal, a vőlegény pedig fehér-fekete szmokingot.

Ezúttal olyan családtagok és hírességek is jelen voltak, akik a Las Vegas-i alkalomkor nem lehettek ott. Jenniferéket Jay Shetty életvezetési tanácsadó adta össze, de sok más A-kategóriás sztár is meghívást kapott a bulira. Eljött többek között a feleségével Matt Damon, Ben Affleck jó barátja, George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger és Jimmy Kimmel is.

Via