Nagy vihart kavart 2020-ban Ben Affleck és Ana de Armas románca – és persze még nagyobbat, hogy a színész utána újra összejött egykori jegyesével, Jennifer Lopezzel. Ők ketten azóta is együtt vannak, de még mennyire, hogy együtt!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Nos, most Ana de Armas az amerikai Elle magazinnak nyilatkozott, és a 34 éves színésznő arról is beszélt, milyen volt ez a bizonyos szakítás 2021 elején. Egy szóval foglalta össze az egészet:

borzasztó.

Hozzátette, annyira megviselte az egész, hogy hét év után elköltözött Los Angelesből, és New Yorkba tette át a székhelyét. Így részletezi a szakítás utáni költözés okait:

az, hogy ezen keresztülmentem, megerősített abban, hogy nekem nem itt kell lennem. Egy kicsit túl sok lett. Nincs hova menni. Nincs kiút. Mindig úgy érzi az ember, hogy valamije nincs, hogy valami hiányzik. Az egész város folyamatos szorongásban tartja az embert.

Ehhez jött hozzá egyrészt a kiemelt sajtófigyelem, amit a színésznő és 15 évvel idősebb párja kaptak, plusz a koronavírus-járvány is nem sokkal azután tört ki, hogy ők összejöttek. (Az oldal tetején látható kép 2020 márciusában készült róluk.) Túl sok tényező dolgozott ellenük, talán még az a csoda, hogy egy évig együtt tudtak maradni.

Jó hír viszont, hogy Ana de Armas karrierje egyértelműen nem sínylette meg a dolgot: a színésznő a legutóbbi James Bond-filmbe is bekerült, egy új Netflix-filmben pedig Marilyn Monroe-t fogja alakítani: a Blonde-ot szeptembertől lehet majd megnézni. A fotók alapján nagyon ígéretesnek tűnik!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Via