Egy pont arra járó turista is kapott egy ajándékot – nyilván véletlenül – Ben Afflecktől és Jennifer Lopeztől az esküvőjük alkalmából. Egy névtelenségbe burkolózó internetező azt meséli, hogy a hétvégén éppen Georgia államban, Savannah-ban szállt meg egy elegáns hotelben. Mint kiderült, Benniferék násznépéből is itt szálltak meg néhányan, mert a vendégeknek szánt ajándékból véletlenül kapott egyet az is, aki nem is volt meghívva.

Az alábbi tweetben látható a kép a búcsúajándékról.

Nagyon köszönjük, hogy az esküvőnk hétvégéjét ilyen különlegessé tetted. Szép álmokat, J&B

– áll az üdvözlőlapon. A sztárpár benniferes monogramos, illetve madaras csokikkal köszönte meg a násznépnek, hogy voltak olyan aranyosak és végigülték a luxuslakodalmat, írja a Page Six.

A lakodalom hátteréről egyébként Jennifer Lopez egyik stylistjának Instagramjáról is kiderül egy és más. Rob Zangardi alábbi fotóiból kiderül, hogy nemcsak a fenti csokikon volt rajta ez a J&B-logó, hanem táskákat is készítettek ugyanezzel a grafikával. Ezekből a táskákból minden bizonnyal szintén kaptak emlékbe a násznép tagjai – és ha így volt, nem valószínű, hogy üresen adták át a táskákat. Az első képen Jennifer Lopez csapata látható, ők feleltek a ruhákért, sminkért, hajért, desingnért, mindenért.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

Csomó minden egyebet írtunk még a lagziról, alább találod a kapcsolódó linkeket.

Via