Ben Affleck és Jennifer Lopez Párizsban töltötték a mézes heteket. A romantika fővárosa tökéletes választásnak bizonyult, hiszen rengeteg szép helyen jártak, a legmenőbb éttermekben vacsoráztak, meghitt pillanatokat töltöttek együtt. Egy dolog miatt azonban mégiscsak jobb döntés lett volna egy a nagy felhajtástól messze lévő helyre utazniuk.

Ben Affleck nem bírta idegekkel a nászutat

Ben Affleck teljesen kiakadt párizsi útjuk során, a szemtanúk szerint valóságos hisztirohamot kapott, amelyet senki nem értett. A sztárnak az volt a problémája, hogy a Párizsban töltött napokon állandóan a nyomában jártak a paparazzik, és nem hagyták őket szabadon mozogni. 

Természetesen érthető, hogy a romantikus pillanatokat ők is szeretnék megélni, ám arra számíthattak, hogy utazásukat nagy figyelem övezi majd. 

Esküvőjükbe került a felhajtás

Nem ez az első alkalom, hogy Ben Affleck nyilvánosan csinál problémát a paparazzikból. Az első (és elmaradt) esküvőjük előtt egy nappal meglepő közleményt adtak ki.

Az esküvőnket övező túlzott médiafigyelem miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az eseményt.

Természetesen a pótlásra soha nem került sor, de egyáltalán nem meglepő, hogy mindenki arra kíváncsi, hogyan telnek az ismét szerelmesek mindennapjai.

Via