Annyi mindent hallunk Ben Affleckről jót és rosszat – erre most EZ?!?!?

Air

Ben Afflecknek új filmje jelent meg Air címmel. Ő a rendező és az egyik főszerepet is eljátssza, csakúgy, mint az Argóban. A film témája az, hogyan lett egy vad ötletből hatalmas siker a Nike Air nevű cipő, az alkotásban Matt Damon is szerepel. Ha még nem láttad a trélert...

Szóval Ben Affleck most ezt a filmet promózza, ahol csak tudja, ugyanis bár alapvetően csak streamingre készítették a filmet, a producerek végül úgy döntöttek, hogy annyira jól sikerült, hogy a mozikban is be kell mutatni az alkotást. A Nike Air sztorijában fontos szerepe van Michael Jordan kosárlabdázónak, és Ben Affleck az alábbi videóban pontosan őróla beszél...

...spanyolul, tökéletes kiejtéssel!

Érdemes megnézni a videót, mindenképpen hanggal! Na jó, ha már annyiszor hallottad Ben Afflecket spanyolul beszélni, hogy a könyöködön jön ki, akkor hagyd nyugodtan.

¡No puedo creerlo!

Ben Affleckből eddig mindig valami kínos dolog miatt lett mém, pl. a béna tetoválása meg a rosszkedvű pofavágásai miatt. Hát most a fenti videó is szélsebesen terjedni kezdett, és végre mindenki egyöntetűen el van ájulva attól, hogy Ben Affleck mennyire jól beszél spanyolul.

A Page Six összeállításából kiderül egyrészt, hogy a Twittert elárasztották a hüledező kommentek olyanoktól, akik egyszerűen nem tudják elhinni, hogy az 50 éves színész ekkora nyelvtehetség. A spanyoltudást állítólag jórészt akkor szedte fel, amikor 13 évesen egy évig Mexikóban forgatott egy tévéműsort. Korábban nyilatkozott ugyan arról, hogy szokott a lányának segíteni a spanyoltanulásban, de azt senki nem gondolta volna, hogy ENNYIRE jól tud. És persze jól jön ez a képesség a mostani házasságában is, hiszen bár a felesége New Yorkban született, Jennifer Lopez második nyelve szintén a spanyol. Igaz, a fenti videónál az egyik, spanyolul beszélő TikTok-kommentelő meg is jegyzi, hogy döbbenet, hogy Ben Affleck majdnem jobban beszél spanyolul, mint Jennifer Lopez.

Via