Beyoncé  az új albuma, a Renaissance megjelenése előtt egy soha nem látott fotót tett közzé. Az énekesnő a hivatalos honlapján csütörtökön közzétett képen három gyermekével feküdt az ágyban. A bejegyzésben tisztán látható a 10 éves Blue Ivy, és az 5 éves ikrek, Rumi és Sir. 

A család Beyoncé legnagyobb támasza

Beyonce nyilvánosan mondott köszönetet gyerekeinek, férjének, és más közeli családtagjainak, amiért biztosították neki a lehetőséget arra, hogy inspirációt gyűjtsön és kiélhesse kreativitását. Az énekesnő szerint a családnak hatalmas szerepe van abban, hogy ez az album elkészülhetett.

A Renaissance a popdíva hetedik stúdióalbuma, amely tizenhat vadonatúj számot tartalmaz, köztük a nemrég megjelent Break My Soult is. Az album július 29-én, pénteken éjfélkor lesz megvásárolható és streamelhető a digitális zenemegosztókon.

Az új albumot három éven keresztül rögzítettük. A járvány okozta elcsendesülés adta meg a lehetőségét annak, hogy olyan kreatív legyek, mint még soha. Az album megalkotása lehetőséget adott, hogy álmodjak, és meneküljek a világ számára is rémisztő időszakban. Lehetővé tette számomra, hogy szabadnak és kalandvágyónak érezzem magam egy olyan időszakban, amikor semmi nem mozdult.

Via