Beyoncé igazi csirkerajongó, ugyanis a Tottenham Hotspur Stadionban rendezett koncertje után 2000 font értékben rendelt kaját a személyzetének.

Beyoncé rekordösszegű vacsorája

Az énekesnő épp az Egyesült Királyságban koncertezett, mikor a buli után úgy döntött, hogy meglepi a csapatát. Közel 300 csirkeburgert, 20 vegán hamburgert, 75 adag sültkrumplit, 200 csirkemellet és 50 duplahúsos hamburgert rendelt 2000 font, azaz több mint 800 ezer forint értékben. A Chicken Shop volt az a szerencsés étterem, aki kiszállíthatta a drága menüt a szupersztárnak, a dolgozók örömmel tettek eleget a felkérésnek.

Nagy Beyoncé rajongók vagyunk, és izgatottan követtük mi is figyelemmel az énekesnő koncertjeit. Megtiszteltetés volt vendégül látni Beyoncét, és a csapatát is. 

A szállodai személyzettel is nagylelkű volt

Beyoncé már elhagyta Londont, de az énekesnőről pozitív véleményük van a briteknek. Szeret jótékonykodni, amit a legutóbbi látogatása során sem hanyagolt el. A Corinthia Hotel személyzetét ugyanis meghívta a koncertjére, és VIP jeggyel kedveskedett nekik, melynek darabja 750 font. Állítólag  nagylelkű borravalót  hagyott ott komornyikjának, személyes séfjének és a portásnak is, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy az énekesnő kényelmesen érezze magát a hotelben. 

Beyoncé nagyon kedves volt mindenkivel. Ez a kedvenc szállodája, és még e-mailben is köszönetet mondott az itt töltött napokért. 

via