Hát elárult egy aprócska kulisszatitkot Billie Eilish a Coachella fesztiválon áprilisban tartott koncertjével kapcsolatban: nem ő volt a színapdon, legalábbis a koncert elején nem.

Billie Eilish most  az Apple Music egyik műsorában, a The Matt Wilkinson Show-ban árulta el két hónap a koncert után, hogy igazából a Coachella fesztiválon a koncertjére először maga helyett egy testdublőrt küldött a színpadra. Semmi nem utal arra, hogy a turpisság eddig bárkinek feltűnt volna.

A Coachellán tényleg megcsináltam, mert a Coachella elején testdublőrőm volt: az egyik táncos, aki a show-ból az egyik táncosom volt. Egy olyan show-szettbe öltöztetetm fel, ami korábban rajtam volna. Fogtunk egy fekete parókát, megcsináltuk a kontyokat, adtunk neki egy maszkot és napszemüvegeket, és az én cipőm meg zoknim volt rajta

– meséli Billie Eilish erről a bizonyos koncertről. A 20 éves énekesnő jelenleg is turnén van, úgyhogy kicsit kockázatos ilyen kulisszatitkokat elárulnia, de úgy látszik, nem tart attól, hogy a közönsége ezek után mindig gyanakodni fog azzal kapcsolatban, hogy igazából kit is lát a színpadon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Via