Kendall és Devin június 22-én jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Egy, a sztárpárhoz közel álló forrás szerint a fiatalok már a közös jövőjüket tervezgették, kapcsolatuknak mégis befellegzett. Nem sokkal a szakítást követően reménytkeltő fotó látott napvilágot: Kendall és Devin a malibui Soho House-ban kacéran szemeztek egymással, a kép pedig nem éppen szakítós hangulatot sugall. 

Legutóbb pedig az Us Weekly számolt be arról, hogy Kendall és Devin együtt utaztak Hamptonsba az ünnepek alatt egy hétvégére, amit szintén remek hangulatban töltöttek el.

Barátság vagy szerelem? 

Nem tudni, hogy az egykori sztárpár között újra fellángolt-e a szerelem, vagy csupán barátok maradtak, de a sokatmondó fotók reményt adnak rajongóiknak. A modell, aki egyébként is ritkán beszél magánéletéről, nem kommentálta az eseményeket. Korábban úgy fogalmazott:

Ez egy személyes preferencia nagyon fiatal korom óta. Hogy őszinte legyek, az életemet és a kapcsolatomat is nagyban megkönnyíti, hogy a magánéletem a magánügyem, senkinek nem kell ítélkeznie felette vagy tudnia róla.

Via