Régóta vágyakozol Kim Kardashian sajátmárkás cuccai után? Akkor érdemes rárepülnöd a SKIMS Black Friday akciókra. Nem csak Kim Kardashian márkáját hoztuk el, de az év legfancybb ajánlatait is!

Jön Kim Kardashian kiárusítása

Kim Kardashian nem a nagy leárazások híve, legalábbis kereskedői oldalról semmiképpen sem. A SKIMS kezdetben alakformáló ruhákkal jelent meg a piacon, ám azóta a cég hatalmasat bővül, a mostani termékpaletta pedig egy kisebb birodalom.

A SKIMS árusít bodykat, fürdőruhákat, gyerekruhákat, és 15 ünnepi témájú kollekciót is terveztek. Mivel egész évben hatalmas az érdeklődés Kim Kardashian termékeire, így nem látják nagy szükségét az akcióknak: egy évben mindössze kétszer van lehetőség az olcsóbb vásárlásra. 

A SKIMS darabok nagyon ritkán akciósak

Egy tavasszal, egy pedig a Black Friday idején, azaz most. A hatalmas kiárusítás már november 23-án kezdetét vette, tényleg érdemes most betárazni annak, aki szeretne egy SKIMS termék boldog tulajdonosa lenni. 

A leárazáson 10-50% engedményt kaphatsz Kim Kardashian ruhamárkájának egyes darabjaiból, a listát pedit itt találod.

OYSHO

Szeretnél stílusosan sportolni? Akkor az Oysho ajánlataira is érdemes rávetned magad, ugyanis számtalan sportruházat féláron kapható. Sőt, nyári ruhák, fürdőruhák és fehéreműk is kifoghatók -50% engedménnyel!

AMAZON

Az Amazon itthon még nem a legnépszerűbb oldal, pedig világszerte nagy sikernek örvend. Nem hiába, hiszen ami az Amazonon nincs fent, az nem is létezik. Sporteszközök, home dekor elemek, használati tárgyak, ruhák, sminkcuccok, sőt, itthon nem kapható édességek, italok és ételek is vannak az oldalon, ahol most őrületes árak vannak a Black Friday miatt.

VICTORIA'S SECRET

A legszebb fehérneműkről és pizsamákról sem kell lemondanod, ugyanis a Victoria's Secret is egy erős akciózással készült az év legsötétebb napjára: akár 40 százalék engedményt is kaphatsz, ha ma vásárolsz.

NARS

Sminkőrült vagy? Akkor ez a te napod! A NARS ugyanis rengeteg termékre 20, 30 és 50 százalék kedvezményt ad. Ilyenkor általában a féláras blokk a legszűkebb, kivéve most: számtalan pirosító, rúzs, szett, sőt még ecsetek is 50 százalék engedménnyel kaphatóak.