A negyedik baba érkezik Ryan Reynolds és Blake Lively házasságában, ez nemrég derült ki. Úgy tűnik, azóta egy szép nagy csapat fotós letáborozott a pár otthonánál, mert szeretnének egy képet (eladni) arról, hogy hogyan terhes Blake Lively.

Na ebből a helyzetből teljesen elege lett a 38 éves színésznőnek, és összerakott egy Instaposztot, ami egyrészt tartalmaz fotókat róla és a hasáról, meg egy elég szép kirohanást is annak nyomán, hogy a paparazzók mennyire felbosszantották. Blake Lively egyébként nem szokott különösebben sokszor hiányos öltözékben mutatkozni az Instán, a múltkori fürdőrucis fotóin is volt nagy megdöbbenés.

itt vannak fotók arról, hogy a valós életben terhes vagyok, hogy a házunk előtt 🦄 jelenésre várakozó 11 csávó végre békén hagyjon. Frászt kapok tőletek, de a gyerekeim is. Köszi a többieknek a sok szeretetért és tiszteletért, meg azért, hogy kikövetitek azokat a fiókokat és médiatermékeket, amikben gyerekekről készült fotók jelennek meg. A ti kezetekben van a hatalom őellenük. És köszi azoknak a médiatermékeknek is, akik a »gyereket soha szabályt« alkalmazzák

– írja Blake Lively az alábbi képek mellé.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

A témához hozzátartozik, hogy rengeteg híresség maga dönt úgy, hogy képeket közöl a gyerekeiről többmillió követőnek, a komplett Kardashian-klántól kezdve Madonnán keresztül Alec Baldwinig.

A fenti posztból az utolsó képet viszont ideteszem külön, mert zseniális.

Forrás: Instagram/BlakeLively

Via