Az már egyáltalán nem meglepő, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds állandóan trollkodnak egymással, de a színésznő legújabb húzása az eddigieket is felülmúlja. 

Extázisban nézte a meccset

Ryan Reynolds hatalmas extázis közepette nézte a Wrexham-Sheffield United focicsapat meccsét a lelátóról, ami végül döntetlennel zárult. A színész alaposan végig izgulta a mérkőzést, ami megihlette a feleségét, Blake ugyanis Instagram sztoriban kezdte el ugratni a férjét. 

Felesége megtrollkodta

Blake vidáman gúnyolódva a férjével, felöltött egy felvételt a Deadpool sztárjáról, aki éppen döbbenten bámul a pálya irányába, miközben a kezét a fejére teszi. (A döbbenet oka, hogy a Wrexham döntetlenje történelminek számít, ugyanis egy olyan csapattal játszottak, akik három ligával feljebb játszanak, mint ők - a szerk.)

Ma előfizettem az ESPN+ra (streaming szolgáltató az USA-ban - szerk.), csak azért, hogy lássam, ahogy a férjem élőben tapasztalja meg a bénító szorongást

– írta a fotóhoz Blake. 

Megéri 

 – tette hozzá pimaszul, mielőtt tájékoztatta a követőet a Wrexham teljesítménéyéről, majd hozzátette: 

Ha most nem nézed ezt a meccset, akkor lemaradsz mindenrről. 

Ryan miközben a csapatának szurkol /Fotó: Getty Images/Matthew Ashton - AMA
Blake is egy ehhez hasonló fotót töltött fel /Fotó: Getty Images/Matthew Ashton - AMA

Kislánya is elkísérte

Ryan egyébként nem egyedül ment ki a mérkőzésre, ugyanis csatlakozott hozzá a 8 éves lánya, James is, aki éppúgy izgult, mint az apukája. 

Extázis /Fotó: Getty Images/Matthew Ashton - AMA

Jön a baba 

A sztárpárnak egyébként hamarosan megszületik a negyedik gyermeke, akinek a nemét bár még nem tudják, Ryan bízik benne, hogy ő is kislány lesz. A színész néhány hónappal ezelőtt a Today Show-ban beszélt arról, imádja, hogy csak lányok veszik körül, mert neki három idősebb fivére van. Bátyjai egyébként mind civil szakmát választottak maguknak: Jeffrey rendőrként dolgozik, Terry apjukhoz hasonlóan a Kanadai Királyi Lovasrendőrség tagja, Patrick pedig tanár, illetve közösségszervezőként is dolgozik.

(via)