Az ünnepi szezont a sztárok is imdáják, hiszen a karácsonyra való készülődés talán az év egyik legmeghittebb időszaka. Blake Lively és Ryan Reynolds számára pedig ez különösen igaz, hiszen a sztárpár a negyedik közös babáját várja, aki az is lehet, hogy már karácsonyra meg is érkezik. 

Télapó és Télanyó oldalán 

Akárhogy is, annyi biztos, hogy a színészpáros nemrégiben kiposztolta az ünnepi szezon talán legcukibb fotóját: Blake és Ryan ugyanis a Télapó és a felesége mellett pózol, hatalmas mosollyal az arcukon. 

A Polar Expressen találkoztunk Jessica Clausszal és férjével. Ő volt minden, amiről gyerekkorom óta álmodoztam. Fahéjas zsemle és sangria illata volt.

 - írta a posztjában a kanadai színész. 

Hamarosan jöhet a baba 

A cuki felvételen Ryan egy Pelé focimezt és kék sapkát visel, Blake pedig egy Hanna Anderson pizsamát, egy hozzáillő krémszínű köntössel. Persze a kép már önmagában is nagyon aranyos, de a fókuszt elviszi Blake egyre gömbölyödő pocakja, a fotót elnézve a baba most már tényleg bármikor megérkezhet. Lehet, hogy tényleg a negyedik kicsi lesz a páros karácsonyi csodája? 

(via)