Blake Lively nemrég szülte meg negyedik gyermekét, a rajongók pedig a csodájára járnak, mennyire jól néz ki a színésznő, aki most a vörös szőnyegre is visszatért!

Blake Lively gyönyörű ruhát választott

Hétfőn a Gossip Girl sztárja először lépett a vörös szőnyegre, mióta megszületett férjével, Ryan Reynolds-szal közös, immár negyedik gyermekük. A megjelenés pedig mindenkit lenyűgözött, a csodálatos Blake Lively-ra figyelt mindenki a Barnard College éves gáláján New Yorkban.

A 35 éves színésznő egy virágos, váll nélküli Carolina Herrera midi ruhát viselt, amelyet egy áttetsző, neonsárga bélésű, rózsaszín-narancssárga trench kabáttal dobott fel.

Kiegészítőit sem bízta a véletlenre, egy pár rózsaszín kristálycsattos Manolo Blahnik cipőt viselt (1225 dollár), valamint egy káprázatos Chanel táskát, és egy szivárványszínű drágakövekkel kirakott Brent Neale fülbevalót.

Bókokból nem volt hiány, a négygyermekes anyuka külsején még a saját beauty teamje is ámult. Jennifer Yepez, a fodrász, aki Blake Lively hajáért felelt, és aki lágy göndör fürtöket készített neki félig feltűzött finish-sel, igazi Barbie-ként jellemezte Blake Lively-t az Instagramon. Carolina Gonzalez, aki a színésznő sminkjét készítette, lélegzetelállítóan gyönyörűnek nevezte a színésznőt.

Nem indult egyszerűen Blake Lively pályája

Blake Lively a rendezvényen még egy díjat is átadott, így nem csoda, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésére. A színésznő elmondta, hogy az eset arra emlékezteti, amikor még főiskolás volt, és pályakezdőként nem nagyon kapott munkát. 

Olyan mintha az egyetemen lennék most. Emlékszem, akkor még nem nagyon voltak lehetőségeim. Szomorú voltam, aztán megcsörrent a telefon, a A pletykafészek producerei hívtak. Megkérdezték, hogy elvállalnám-e a sorozatot, és ha igen, megígérik, hogy heti egy napot járhatok mellette a Columbiára. 

via