A GQ nevű lapnak adott nagyinterjút Brad Pitt, ami mellé egy különleges képi világú fotósorozatot is készítettek róla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Brad Pitt igazán kiönti a szívét ebben az interjúban, nem tesz ilyet gyakran. Az 58 éves színész őszintén beszél a nehézségekről és negatív érzéseiről, amik ugyan egész életében elkísérték, de az utóbbi időszak a válása és a járvány miatt különsen nehéz volt számára. Angelina Jolie-val 2016-ban váltak el egymástól, de még mindig dúl közöttük a viszály, ezért Pitt eddig nem is beszélt így az ezzel kapcsolatos érzéseiről. Azt mondja, próbál pozitív lenni, de minden sarkon a szomorúság leselkedik rá.

Mindig is nagyon magányosnak éreztem magam az életemben. Egyedül nőttem fel gyerekként, egyedül az életben, és csak most a legutóbbi időkben volt, hogy közelebb érzem magam barátaimhoz és a családomhoz. Mi is az az idézet, vagy Rilkétől vagy Einsteintől, akár hiszed, akár nem, de valami olyasmi, hogy paradox módon amikor az igazi fájdalmat és igazi örömöt hordoz magában egyszerre, az az érettség, az a felnőttség

– mondja Brad Pitt, aki többek között azt is elárulja az interjúban, hogy az utóbbi időban azt vette észre magát, hogy nem tud új arcokat megjegyezni. Találkozik emberekkel, és legközelebb nem ismeri fel őket: emiatt sokan biztos azt hiszik róla, hogy sznob vagy rátarti, pedig nem direkt csinálja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Az interjú egy másik pontján Pitt arra utal, hogy a válása után kedélybeteggé vált.

Azt hiszem, évekig éltem alacsony fokú depresszióval, és amíg ezzel nem néztem szembe és nem próbáltam meg elfogadni saját személyiségem összes oldalát — a szépet és a csúnyát egyaránt —, addig az öröm pillanatait sem tudtam megragadni

— vallja be Brad Pitt.

Később elismeri, hogy összetört a szíve, de azzal, hogy rámutat, hogy ezen mindenki keresztülmegy:

szerintem mindenkinek össze van törve a szíve.

Hát nem ez lett minden idők legvidámabb interjúja, de például annyi jó hír van benne, hogy miután évekig próbált minél kevesebbet dohányzni, Brad Pittnek mostanra sikerült teljesen leszoknia a cigiről.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Via