Már minden bizonnyal visszaszámolja a napokat Shakira, aki azt tervezi, hogy április közepén a fiaival végleg Miamiba költözik. Az énekesnő új életet kezd Barcelonától és Gerard Piquétől távol. Ráadásul nagyon úgy fest, hogy a csúnya szakítás után a szerelem is rátalált. 

Hónapok óta tarthat

Shakira szerelmi élete lázban tartja a rajongókat, múlt héten Carson Daly tévés műsorvezetővel kapták lencsevégre, fel is röppentek a pletykák, hogy randiznak, ám Daly nős, és boldog családapa, így nagyobb az esély rá, hogy csak jó barátságot ápol az énekesnővel. Ennek ellenére a spanyol lapok állítása szerint az énekesnő igenis szerelmes, Miamiban ismerkedett meg valakivel, állítólag a titkos románc már legalább 4 hónapja tart. 

Végleg az USA-ba költözik 

Bár, a férfi kilétéről nem lehet szinte semmit sem tudni, de annyi biztosnak látszik, hogy a pasi Amerikában várja az énekesnőt, aki április közepén végleg átköltözik az államokba. Ha igaznak bizonyul, hogy Shakira bepasizott, akkor az azt is jelenthezi, hogy végre pont kerül a Piquével való kapcsolatának a végére, a felek pedig boldogan élhetnek az új párjaikkal, miközben a gyerekeiket igyekeznek továbbra is közösen nevelni. 

Csúnya válás 

A kolumbiai származású popdíva egyébéknt elképesztően nehezen tette magát túl a váláson, ugyanis labdarúgó exe nem csak simán megcsalta, de nagy valószínűséggel többször a közös otthonukba vitte a fiatal barátnőjét, Clara Chiát, akivel azóta fel is vállalta a kapcsolatát. Shakira az utóbbi időszakban minden lehetőséget megragadott, hogy beleálljon volt kedvesébe, és annak új párjába, de még a volt anyósát is igyekezett ellehetetleníteni, állítások szerint azért, mert a nő tudta, hogy a fia csalja az unokái édesanyját. 

(via)