A Bridgerton-család első évada annak idején egy csapásra szupersztárt csinált Regé-Jean Page-ből, aki a jóképű Simon Bassetet alakította. A 34 éves, brit színész most A szürke emberben szerepel Ryan Gosling és Chris Evans mellett, ezzel kapcsolatban nyilatkozott most, de persze a Bridgerton-családról is beszélt.

A Netflix übersikeres, kosztümös sorozatának már az első évad után is rekordnézettsége volt, ezért volt sokak számára meglepő, hogy bár Regé-Jean Page-et visszahívták a második évadra, ő mégis nemet mondott. Sőt, amint azt a Varietynek elmagyarázta, annyira nem érdekli már a Bridgerton család, hogy a második évadot meg se nézte, pedig az még az első szezonnál is nagyobb siker: még több nézőt vonzott.

Regé-Jean Page így beszél arról, hogy miért lett ilyen gyorsan ennyire elege a Bridgerton családból, sőt, azt mondja, az sem zavarná, ha a karakterét a jövőben egy másik színész vinné tovább:

annyira jól sikerült az a karakterfejlődési ív, hogy az emberek elfelejtik, hogy Simon elég borzalmas figura volt. Nála jobb példát nem találsz egy Regency nőcsábászra. És így, mivel olyan jól körbeért ez a sztori, mert megmaradtunk ennél a végpontnál, az emberben jó érzés marad. Bátornak kell lenni és az ilyen történeteket így befejezni.

Szóval Regé-Jean Page azzal kapcsolatban elég egyértelműen fogalmaz, hogy számára a Bridgerton-család az első évaddal véget ért, kevésbé világos azonban, hogy mit akar a jövőről mondani. Most akkor lehet, hogy Simon Bassetet mégis visszahozzák majd a sorozat készítői egy másik színésszel vagy nem? Ezzel kapcsolatban Regé-Jean Page ennyit mond:

úgy csinálják, ahogy akarják. Shonda és én egy csodásat beszélgettünk az első évad végekor. Nagyon elégedett voltunk azzal, ahogy azt befejeztünk.

Shonda alatt Shonda Rhimest kell érteni, a Bridgerton család executive producerét, ha ez segít a fentiek értelmezésében. Szóval Simon Basset vagy visszatér, vagy nem (bár valószínűbb, hogy nem), és egy ilyen visszatéréssel Regé-Jean Page vagy egyetértene vagy nem (bár valószínűbb, hogy nem), mindenesetre ha Simon Basset visszatér, akkor biztosan nem Regé-Jean Page fogja őt játszani.

ge

Via