Phoebe Dynevort a Netflix Bridgerton című  sorozatának szenvedélyes, vörös hajú Daphne-jaként ismerheted, de nemrég (legalábbis a képernyőn kívül) úgy döntött, hogy váltani fog.

Hailey Bieber és Dakota Johnson frizurájától inspirálódva a színésznő nyárra egy hullámos, barna fazont próbált ki. 

Vasárnap Phoebe egy fotósorozatot posztolt az Instagramra egyiptomi nyaralásáról. A  színésznő  nem hívta fel a figyelmet az új frizurájára, egyszerűen csak hagyta, hogy a tincsek magukért beszéljenek.

Az utolsó felvételen a követők egy tükörszelfin keresztül is bepillantást nyerhettek az átalakulásba: a  Bridgerton  sztárja egy fekete spagettipántos babydoll topban pózolt, amelyhez egy zöld nadrágot, barna cipőt és  egy fekete napszemüveget párosított.

Visszatért az Instagramra

Phoebe Instagram-posztja jelentette a visszatérését a közösségi platformra, azóta, hogy június 24-én felszólalt az abortusztörvény módosítása kapcsán. A színésznő egy fotót osztott meg a Legfelsőbb Bíróság jelenlegi bíráiról, és teljesen szívszorítónak nevezte a döntést.

Dühös vagyok. Az, hogy a férfiak megtiltják a nők számára a BIZTONSÁGOS abortuszhoz való jogot, teljesen helytelen. Amerika-szerte kiszolgáltatottá teszik a nőket. Egy amerikainak alkotmányos joga, hogy fegyvert viseljen, de egy nőnek nem, hogy eldöntse, mi történik a testével. Nem tudom felfogni, hogy ez mekkora kárt okoz

–  írta akkor. 

Via