Úgy néz ki, nagyon megtérülő befektetés A-listás sztárnak lenni: Britney Spears például sorra veszi a luxusházait, ahogyan Shakira is őrületes összegeket hozott össze a húsz éves karrierje alatt, Lady Gaga vagyona pedig konkrétan a brit királyi család gazdagságával versenyezhet! 

A dollármilliomos sztárok körébe nemrég pedig a nagysikerű Bridgerton  színésznője, Phoebe Dynevor is belépett, aki Daphne Bridgerton karakterét alakítja a sorozatban. A 27 éves színésznő egy év leforgása alatt ugyanis 1 millió angol font, vagyis kb. 470 millió forint bevételre tett szert, ami több, mint a valaha megkeresett eddigi összes vagyona!

Hogy ez hogyan is lehetséges?

Hát úgy, hogy a rajongók még mindig megőrülnek a Bridgertonért, aminek már forgatják is a 3. évadát; Phoebe első évadért kapott fizetségét (ami kb. 102 millió forintnak felel meg) a jogdíjak, a folyamatos lejátszások, valamint a közvetítések pedig úgy feltornázták, hogy még pluszban 368 millió forint ütötte a markát. Ismételjük, csak 12 hónap leforgása alatt!

Kétség sem férhet hozzá, hogy ezzel a színésznő beírta magát a nagy A-listás sztárok körébe: ha pedig azt vesszük figyelembe, hogy két éve a színésznő még az angliai árakhoz képest is már-már éhbérért, évi 2,5 millió forintért dolgozott, még nagyobb a kontraszt!

Via