Britney Spears már több, mint egy éve nem látta fiait, miután azok megsértődtek az énekesnőre a közösségi médiában publikált rendkívül kellemeletlen videói miatt. 

Britney Spears-t alkalmatlannak tartja az anyaságra fia

2022 nyár végére annyira elmérgesedett Britney Spears és fiainak kapcsolata, hogy a fiúk azóta nem hajlandóak válaszolni anyjuk SMS-eire. Britney persze dühöng emiatt

— tálalt ki a TMZ producere, Katie Hayes az énekesnőről szóló dokumentumfilmben. 

Több forrás is megerősítette, hogy Britney Spears utóljára 2022 elején látta fiait, a 17 éves Sean Prestont, és a 16 éves Jaydent, méghozzá a Sam Asghari-val való esküvője előtt. Ami azóta szintén úgy tűnik, kudarcba fulladt. 

Saját fia nyilvánosan kritizálta

Jayden 2022 augusztusában nyilvánosan sértegette anyját, akkor arról mesélt, hogy mennyire alkalmatlannak tartja az énekesnőt a szülői feladatok ellátására. 

Anyának nagy küzdelem volt, hogy mindkettőnkkel egyenlően bánjon. Mégis azt érzem, hogy én voltam a kedvenc, Preston nem kapott ennyi szeretetet. Emiatt nagyon rosszul érzem magam a mai napig. 

Az énekesnő fiai azért is nagyon döhösek voltak édesanyjukra, mert sokszor hiányos öltözetben mutatta meg magát az interneten, amit nagyon cikinek tartottak. 

A fiuk édesapja próbálta elmagyarázni a gyerekeknek, hogy Britney Spearsnek ezek az Insta videók egyfajta önkifejezési lehetőségek, ám ez nem érdekelte őket. Ők akkor is nagyon kellemetlennek élik meg, hogy ezt teszi a édesanyjuk. Nekik minden nap be kell menniük a gimibe, és viselniük kell a Britney Spears miatt megfogalmazott bántásokat.

Nem tudja Britney Spears, látja-e még fiait

Britney Spears-t rendkívül dühíti a helyzet, amelyről már az Instagramon is beszámolt. 

Mélységesen elszomorít, hogy Jayden azt nyilakozta, hogy nem feleltem meg számára anyaként. Nem tudtam teljesíteni a felém támasztott elvárásait. Remélem, egy nap még találkozunk, és szemtől szemben beszélhetünk erről. 

Miután az énekesnő többször is megcáfolta fiai állításait, volt férje olyan videókat töltött fel az énekesnőről, amelyeken fiaival ordibál, és amelyek a tudta nélkül készültek. 

via